90 de magazine la GPeC 2012

Deşi înscrierile pentru GPeC 2012 s-au încheiat din 18 mai, săptămâna trecută s-a anunţat numărul final al înscrişilor, după ce aceştia au trecut de prima etapă de jurizare. 90 de magazine este numărul final al celor care au reuşit să treacă de criteriile de preselcţie.

Se pare că anul acesta au fost cu 30% mai mulţi înscrişi comparativ cu 2011, când au fost doar 64. Cele mai competitive categorii sunt Fashion cu 21 de magazine acceptate în competiţie, urmate de IT&C (evident, aş putea spune) cu 20 de magazine, iar pe locul 3 se află categoria de Cadouri şi bijuterii, cu 8 competitori.

Anul acesta 30% dintre magazine sunt de tipul Start Up (cu o vechime mai mică de 1 an de zile), o veste îmbucurătoare pentru piaţa de comerţ electronic din România. Mâine şi poimâine, pe 14 şi 15 iunie, va avea loc la Orange Concept Store întâlnirea faţă în faţă între cei care jurizează şi posesorii magazinelor online. O întâlnire în care se va discuta pe baza notelor obţinute la preselecţie şi care în mod sigur îi va ajuta pe posesorii magazinelor să-şi îmbunătăţească business-ul.

De la începutul lunii iunie este disponibilă pentru toate magazinele înscrise în competiţie Marca de Încredere TRUSTED.ro, iar lista completă a magazinelor înscrise este disponibilă pe site-ul GPeC.

One thought on “90 de magazine la GPeC 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *