GPEC in 2012

Gala Premiilor E-Commerce

Dacă vă era dor de GPEC se pare că în acest an au mai pregătit o etapă intermediară după înscrierea magazinelor. Pe 8-9 mai va avea loc Conferința Națională de eCommerce așa cum este și numită pe blogul oficial.
Multe detalii despre evenimentul ce va avea loc în luna mai nu există deocamdată, însă se promit câteva workshopuri interesante despre SEO, Google AdWords, Google Analytics, social media, marketing afiliat, e-mail marketing, usability și optimizarea conversiilor (cred ca este primul workshop de optimizarea conversilor de la noi). Lista speakerilor încă nu este nici ea gata, dar ei anunța câteva suprize, sper că la fel de mari ca în anii precedenți.

Pe lângă asta, recent cei de la Gală au anunțat că înscrierile vor începe în luna aprilie; sperând ca până atunci să fie public și noul site pentru a vedea exact calendarul și etapele jurizării. Evident, personal aștept și criterile de jurizare; sunt curios ce se introduce nou în acest an.

Că tot am deschis subiectul de Gală, anul acesta voi face parte din echipa oficială a bloggerilor GPEC, de unde voi face live-blogging la evenimentele din acest an. Personal, alături de Asking! pregătesc și o surpriză pentru magazinele înscrise la gală, un plan mai detaliat după etapa de înscriere.

3 thoughts on “GPEC in 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *