Pentru 2011 pregatesc lansarea unui proiect

PS. Mi-am dat seama că am în draft acest post din decembrie anul trecut și că până acum n-am făcut niciun demers considerabil în derularea proiectului principal de anul acesta, așa că încep prin a face public un anunț mai vechi, pe care doar un grup restrâns de oameni îl știau.

Vorbesc des cu multă lume care are, manageriază sau vor să-şi lanseze un business iar de multe ori aud întrebarea “dar tu de ce nu faci ceva?”, asa că m-am hotărât să fac public anunţul conform căruia pregătesc lansarea unui proiect.

Cum probabil mulţi din cunoscuţii mei ştiu, voi face o agenţie intitulata Asking!

De ce agenție?

Lucrând de aproximativ 2 ani în mica industrie de marketing online, am observat un lucru care nu prea este exploatat (sau cel puțin, nu a ajuns la urechea / ochiul meu de consumator critic) și anume o agenție care să ofere seriozitate, creativitate și eficiență. Din păcate noi ca și clienți (aici mă includ și pe mine) am ajuns să plătim foarte mulți bani pe lucruri copiate și cel mult adaptate de niște agenții pe care le-aș schimba în secunda 2 în care aș avea puterea să o fac, dar urmează întrebarea: cu cine să o schimbi?

La scară largă (negeneralizând evident) observ ca practica constă în păcălirea clienților la clickuri, netargetare, nerelevanță, nemăsurare dacă ești agenție dvinde spațiu publicitar și neprofesionalism, neorganizare, ineficiență dacă ești orice alt fel de agenție. Iar pentru a face mai mult decât bani (deși e suficient să ne rezumăm și la bani) în această industrie, niciunul din caracteristicile de mai sus nu ar trebui să fie sinonime cu numele agenției tale, în nicio secundă.

Ce vrem sa promovam?

În general vom oferi servicii de marketing online, PR și training insă voi încerca să integrez și servicii de web design și web development pe lângă partea de marketing online pentru a putea oferi suport în dezvoltarea site-urilor și ulterior generarea de profit de pe urma lui.

Un alt serviciu pe care mă voi axa și de care voi aminti de fiecare dată când am ocazia este consultanța în marketing online, atât pentru clienții agenției cât și pentru clienți externi. Motivul pentru care fac asta, l-am dezbatut pe larg aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *