Sa facem bine!

Ieri am vazut postul lui Doru Panaitescu despre o batranica din mehedinti, care sta singura intr-o coliba, impreuna cu niste animale si pe care Doru o viziteaza de fiecare data cand trece pe acolo.

El spunea pe blog, despre aceasta batranica luptatoare ca intotdeauna accepta cu greu banii pe care-i ofera, dar Doru vrea sa stranga cateva persoane care sa-l ajute la ridicarea unei case (deocamdata sunt 43) pentru batranica.

S-au strans materiale pentru ridicarea casei (o parte din ele) dar mai avem o lista destul de lunga de materiale si lucruri de care avem nevoie (lista o gasiti aici)

Prin niste oameni draguti de prin zona s-a facut rost si de cazare, iar transportul pana acolo este oferit de membrii forumurilor de pasionati 4 x 4 si de masinile participantilor.

Actiunea va avea loc pe data de 26 – 28 noiembrie, iar cei dornici se pot inscrie la Doru pe blog, sau daca-mi lasati aici comentarii, le voi inainta eu lui.

De asemenea Doru a anuntat azi ca: “Am deschis si un cont la ING, sucursala Bucuresti. Momentan este pe numele meu: Doru Panaitescu IBAN RO78 INGB 0000 9999 0216 4062.” deci daca nu aveti cum sa ajungeti, puteti ajuta oricum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *