Scoala de Vara GPeC din septembrie 2012

Şcoala de Vară GPeCA doua ediţie a Şcolii de Vară GPeC defăşurată la Moeciu de Jos – Braşov s-a încheiat pe 10 septembrie, numărând peste 50 de participanţi.

Ceea ce au dorit să facă organizatorii la această Şcoală de Vară a fost îmbinarea studiului (cursuri, exerciţii practice şi sesiuni de lucru) cu socializarea. La cursuri au fost dezbătute subiecte precum e-mail marketing, Google Adwords, Web Analytics, SEO, Optimizarea Ratei de Conversie (CRO) și Usability, logistică, Social Media, Customer Journey în e-commerce.

La eveniment au participat 12 speakeri (Liviu Taloi, Andrei Radu, Andrei Georgescu, Cristian Ignat, Gabriela Chesaru, Claudiu Murariu, Cosmin Negrescu, Octavian Bădescu, Costin Radu, Marius Ghenea, George Nicolae, Bogdan Socol) iar personal regret că nu i-am văzut pe 3 dintre aceştia (nu o să vă las să ghiciţi, deci îi voi numi eu: Andrei Georgescu de la White Image, Claudiu Murariu de la Padicode şi Crisitan Ignat de la 2parale).

Mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat la Şcoala de Vară pe blogul GPeC şi pe Facebook.

În tot acest timp jurizarea pentru GPeC nu a stat pe loc, s-a dat startul la ultima etapă, Voice of Customer urmând ca în perioada următoare să se anunţe Festivitatea de Premiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *